Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Werkzaamheden

Groen erfgoed leeft. Met veel plezier en passie houd ik me dagelijks bezig met de zorg en aandacht die nodig is om groen erfgoed in stand te houden. Mijn naam is Klaas de Boer en ik werk vanuit mijn bedrijf Historisch Groen Beheer in Breukelen. Met mijn ervaring en deskundigheid sta ik u als particulier of organisatie bij in het beheer en in stand houden van uw groene erfgoed. Zie mij als de schakel tussen uw vraag, idee of plan en de uitvoering in de praktijk.

Ik vertaal een ontwerp naar wat concreet moet gebeuren om uw tuin of park in authentieke staat terug te brengen en in stand te houden.
Van voorbereiding en aanbesteding tot en met de coördinatie van het werk neem ik u uit handen. Ook de financiële kant van een project kunt u aan mij overlaten: de kostenraming, de subsidieaanvraag voor het in stand houden van (groene) monumenten (Brim/Sim), de aanvraag van provinciale subsidie voor restauratie en de berekening van de beheerkosten van uw tuin.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren