Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Planmatig beheer en in stand houden historische aanleg

Als ik door een historische tuin of monumentaal park loop, zie ik al snel wat voor verbetering in aanmerking komt. In vele honderden parken deed ik immers al ervaring met groen erfgoed op. Tijdens een wandeling adviseer ik de eigenaar/beheerder dan ook graag over het beheer en in stand houden van zijn historisch groen. Dit doe ik met regelmaat op verschillende buitenplaatsen als Huys ten Donck en Zwijnsbergen.

Om tuin en park te kunnen beheren en in stand te houden, stel ik voor u een praktisch en uitvoeringsgericht beheerplan op. Dat plan maak ik niet alleen; om de historische ontwikkeling en de langetermijnvisie te kunnen beschrijven werk ik onder meer samen met historicus Jan Holwerda.
Voor de kortere termijn maak ik een werkplan dat inzicht geeft in waar het beheer naartoe gaat, welke werkzaamheden daarvoor nodig zijn en wat het kost.

Contact

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren