Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Voorbereiding en coördinatie van werkzaamheden

Elk project begint bij de voorbereiding. De kracht van een goede voorbereiding schuilt in het op de juiste manier vertalen van de wensen van de opdrachtgever of het ontwerp naar een praktische en realistische uitvoering. Ik ben hierin zeer ervaren: wat hier technisch en administratief bij komt kijken, kunt u aan mij overlaten. Ik adviseer u over hoe het werk op een historisch en technisch verantwoorde manier kan worden uitgevoerd en kom daarbij met innovatieve ideeën. Een goede voorbereiding staat garant voor duidelijkheid naar de aannemer en de opdrachtgever en moet lieden tot goede en vergelijkbare offertes. Ik verzorg de aanbesteding en beoordeling van de offertes voor u, evenals een helder aanbestedingsadvies. Is de opdracht verstrekt, dan kan ik de werkzaamheden technisch en financieel coördineren.

U als opdrachtgever, de aannemer en ik moeten trots kunnen zijn op het resultaat. Het authentiek herstellen van de walkanten op buitenplaats Martenastate is hier een mooi voorbeeld van. Een uitdagend project: het was de eerste keer dat dit op een buitenplaats in Nederland werd gedaan. Bij ‘Projecten’ kunt u meer over de aanpak lezen.

Contact

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren