Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Kennisdelen: een must

Bij het in stand houden van historisch groen is het delen van kennis onontbeerlijk. De kennis over groen erfgoed in Nederland is verspreid over tal van deskundigen, eigenaren en beheerders van historisch groen. Als deskundige in het vakgebied zie ik daarin ook voor mezelf een rol weggelegd.

- Zo ben ik docent van de cursus Historische tuinen en parken in theorie en praktijk van het Gelders Restauratiecentrum.

- Ik organiseerde acht praktijkdagen voor onder meer eigenaren, tuinbazen en vrijwilligers, waarbij ik het inhoudelijk deel verzorgde. Dit in opdracht van de provincie Gelderland en in samenwerking met een organisatiebureau.

- Daarnaast was ik docent en coördinator van de cursus Tuinkunst en parken aan de Hogeschool Utrecht en de HAS Hogeschool in Den Bosch.

- Als lid van de Vereniging Kennisontwikkeling Groen Erfgoed ben ik betrokken bij het ontwikkelen en tot uitvoering brengen van cursussen in het vakgebied.

- Om mijn kennis te blijven ontwikkelen en delen ben ik lid van het Gilde van Tuinbazen en de Vakgroep Groen Erfgoed.

Contact

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren